ЦСКА 1948

Клуб от Трета лига се разпада, ЦСКА 1948 привлича двама

Заемащият третото място в Югозападната трета лига Чавдар (Етрополе) изпусна няколко от основните си футболисти. Капитанът Николай Ботев е сред имената, които си тръгват от тима, воден от бившия защитник на ЦСКА Иван Иванов.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на страницата на Чавдар в социалните мрежи, с което внесоха яснота за случващото се в клуба: 

„Уважаеми съграждани, любители на футбола и фенове, разделихме се с основни футболисти. От отбора си тръгват Иво Марков, който преминава в ЦСКА 1948, Борис Димитров – също в ЦСКА 1948, Емил Трендафилов – в Ботев (Ихтиман). Етрополецът и дългогодишен футболист и капитан Николай Ботев също напуска.

profittips-the best football tips

Екипът на Чавдар (Етрополе) благодари на играчите за отдадеността и приноса им към отбора. Пожелаваме им здраве и бъдещи успехи. Ръководството благодари на всички футболисти, които в този труден момент остават в клуба“.

Борис Димитров е централен нападател, роден през 2004 година. Той тръгва за професионалния футбол от Дунав Русе, Впоследствие преминава в Славия, но играе предимно за втория отбор, а „белите“ го преотстъпват на втородивизионния Спортист Своге, преди да премине в Чавдар.

Ивайло Марков също е роден през 2004 година и играе на поста дясно крило. Преминал е през школите на Левски и Славия, преди да облече екипа на Чавдар Етрополе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker