ТОПЦСКА-София

Ключов в защитата на ЦСКА пропуска реванша срещу Сепси

Защитникът Мено Кох до последно ще е под въпрос за реванша със Сепси в четвъртък от 20:00 часа. Той получи аркада при загубата с 0:2 от румънците, но стисна зъби и остана на терена до края на срещата с превързана глава.

Нидерландецът обаче пропусна вчерашното възстановителното занимание на армейците. Почти сигурно аут за срещата е и Амос Юга, който получи контузия в шампионатния двубой с Крумовград.
На линия за гостуването в Сфънту Георге пък ще е Данило Асприля.

profittips-the best football tips

Той пропусна сблъсъка в четвъртък заради червен картон, получен през 2021 г. с екипа на Апоел Беер Шева.
В домакинството на Сепси дебют в евротурнирите записаха летните попълнения Браян Кордоба, Матиас Фаетон, Сейни Санянг и Майкъл Естрада, както и привлечените през миналата година след отпадането от Базел Марселино Кареасо и Жираир Шагоян.
Асприля пък има зад гърба си 15 международни участия и именно той ще е един от хората, на които ЦСКА ще разчита да внесе свежест в представянето на тима.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker