Левски (София)ТОПФутбол

Ключов защитник на Левски получава допълнителна почивка

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба получи допълнителна почивка от треньора Николай Костов. 22-годишният футболист игра по 90 минути при победите над Кюрасао с 2:1 и Гватемала с 3:0 в Лигата на нациите на КОНКАКАФ.

След което панамецът се прибра късно вечерта в сряда. Кордоба се представи на ниво и получи суперлативи за представянето си.

profittips-the best football tips

Днес защитникът ще поднови тренировки със своите съотборници и Николай Костов вече ще разполага с всичките си налични футболисти. Единствено аут от сметките му остава трайно контузеният Билал Бари.
Вчера към подготовката за домакинството на Черно море се присъединиха и Марин Петков и Асен Митков, които в сряда тренираха във фитнеса, тъй като играха повече минути за мъжката и младежката селекции на България в началото на седмицата. По време на паузата в шампионата Николай Костов работи с ограничена група футболисти, което попречи на отбора да изиграе контрола.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker