Левски (София)ТОПФутболЦСКА-София

Ключов футболист на Левски преговарял с ЦСКА-София?

Ръководството на Левски разследват евентуално бягство на Жереми Петрис в ЦСКА. Причина за техните подозрения е фактът, че французинът е в много добри отношения с част от играчите на „червените“. Това било документирано от снимка, на която Петрис позира с нападателя Дюкенс Назон и още футболисти на ЦСКА пише „Мач Телеграф“.

Защитникът на „сините“ имал желание да увеличи заплатата си многократно за да преподпише договора си със „сините“, дори е бил разпитан от ръководството за евентуални преговори с ЦСКА за договор от лятото. Петрис е отрекъл, че води подобни преговори с ЦСКА за договор от лятото. Това обаче не е свалило съмненията от „сините“ шефове.

profittips-the best football tips

Петрис беше пред приключване с футбола и според слуховете е работил в ресторант, когато получи офертата от Левски, която го върна терена. Според неофициална информация защитникът взима 3500 евро на месец към днешна дата, а настоява за 17 000 евро, за да преподпише.

Ръководството на „сините“ няма никакво намерение да дава такава огромна заплата на французина. Има голяма вероятност, ако до януари 2024 година той не е преподписал, собственикът на Левски Наско Сираков да изпълни заканата си и да го забие трайно на резрвната скамейка.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker