Левски (София)ТОПФутбол

Ключов футболист на Левски пропуска мача с Хебър?

Централният нападател на Левски Рикардиньо може да пропусне сблъсъка с Хебър. Бразилецът пострада в гостуването на Айнтрахт.

Главата на тарана бе разбита по време на второто полувреме в плейофа-реванш за влизане в групите на Лигата на конференциите. Тя бе бинтована, но в крайна сметка Николай Костов бе принуден да го замени.

profittips-the best football tips

Наред с това сините имат проблем и с квотата за играчи извън Европейския съюз. Освен Рикардиньо, паспорти от страни от ЕС нямат още сънародниците му Цунами, Дарлан, Роналдо и Велтон. А в тази категория попада и националът на Панама Хосе Кордоба. Така че един от тях със сигурност ще остане извън състава за мача с пазарджиклии в неделя.
Ако Рикардньо отпадне, то вместо него на върха на атаката може да играят Ел Джемили, Илиян Стефанов и Роналдо, но нито един от посочените не е типичен централен нападател. Очаква се в близките дни сините да подсилят нападението, още повече, че Стефанов може да бъде продаден.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker