Футбол

Кокала захапа Бербатов: Две години протестират, защо не бяха на протеста?

Последният треньор, направил Левски шампион, Емил Велев захапа Димитър Бербатов и неговия екип. Кокала заяви, че е ако бил кандидат за президент на БФС, щял да присъства на протеста на феновете срещу Борислав Михайлов и управлението му. Опитният специалист допълни, че не е видял на протеста нито Димитър Бербатов, нито Стилиян Петров или Мартин Петров.

„Всички искат промяна, но каква промяна с кой и какво…Нали имаше протест. Аз ако имах претенции да съм президент на БФС, щях да съм на протеста отпред пред Националния стадион „Васил Левски“. А аз не видях нито един от тримата да е там. Аз щях да съм там, ако искам такава промяна“.

profittips-the best football tips

Имаше организиран протест. Те две години протестират. Защо не бяха там? Четох изказване на Бербатов, че не е бил там. Ако са били там, нали щяха да ги снимат. Щяха да кажат – Бербатов е тук, Стилиян Петров е тук, всички са тук.

Аз поне не съм видял информации, че са присъствали на протеста. Според мен Боби не е чак толкова безразсъден човек, за да не вижда каква е обстановката и да не иска повече да е президент на футболния съюз“, заяви Кокала.

„Sportlive.bg“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker