Извън БългарияПърва лигаФутбол

Кокала: Ловеч е скучен град, можех да им уредя игрището на Левски

Емил Велев – Кокала говори пред медиите в Израел. Той се спря подробно на предстоящия двубой между Черно море и Апоел, който ще се проведе в Ловеч.

„Между Черно море и Апоел шансовете са 50 на 50, тук няма фаворит. Израелците ми знаят номера. Ако ми се бяха обадили, щях да им уредя игрището на Левски, което се намира само на 5 минути от летището. Сега ще трябва да пътуват няколко часа с автобус. Ловеч е скучен град, там всички ходят да гледат моста. Какво му е специалното? Има покрит мост над реката, целият дървен. Ицхак Шум беше треньор на Литекс Ловеч. По-добре звъннете и го питайте за града! Ако тръгнете от София до Ловеч с влак, ще ви отнеме два дни.

profittips-the best football tips

Не започнаха добре сезона /бел. ред. Черно море/. Завършиха 0:0 у дома, играха слабо, атаката им е фалшива. Извън Варна са мрак. Гледах и Беер Шева срещу Макаби Хайфа. Да, загубиха с 0:3, но резултатът лъже! През първото полувреме бяха по-добри от Хайфа.

profittips-the best football tips

Всички ми звънят, защото знаят, че съм дълбоко свързан с Израел. Илиев сигурно си има свои шпиони. Аз имам друга работа с него. Ядосах се на Илиан, че извади Йоан Стоянов от националния отбор. Казах му да внимава с него, защото е във форма и ще си отмъсти, че не го е повикал.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker