Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Кокала: Нашите фенове бяха бити! С ръце в джобовете ли да стоим?

Емил Велев – Кокала даде интервю за sport5.co.il, цитирано от „Мач Телеграф“. В него той коментира предстоящия мач на Левски с Апоел и други любопитни теми.

„Левски нямат нужда от мен, защото знаят всичко за Апоел“, каза той и разкри, че ще бъде водач на делегацията от Беер Шева в София. „Апоел даде 10 милиона за играчи, но нашите са по-добри. Целта ни сега е да направим равен, а после да бием.

profittips-the best football tips

Нашите фенове бяха брутално бити в Скопие. Как очаквате да стоим в такава ситуация? С ръце в джобовете ли? Вярвам че в четвъртък ще имаме фенове, въпреки забраната. Става въпрос за 200 български евреи от Яфа“, продължи той.

Той посъветва феновете на Апоел как да се държат в София, ако някой им създава проблеми. „Просто трябва да кажат, че са хора на Емил Велев и така ще си спасят гърбовете. Израелците винаги са били тясно свързани със София“

Велев направи интересно разкритие за национала и настоящ играч на Апоел Беер Шева Йоан Стоянов. „Той ми е братовчед! Във вените му тече и моята кръв! Аз го препоръчах на националния отбор“.

profittips-the best football tips

Кокала е доста активен напоследък. В последната седмица той основа мъжки футболен отбор в четвърта лига и стана делегат на БФС.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker