Левски (София)ТОПФутбол

Костов: Не успяхме да се адаптираме към играта и терена

Старши-треньорът на Левски Николай Костов не скри емоциите си след като неговия тим не успя да победи Крумовград. Наставникът бе изнервен от това, че неговите играчи са си позволили да играят без емоция през втората част, когато дойде изравнителното попадение на Крумовград.

„Мисля, че нашият отбор положи максимални усилия да се адаптира към терена, към играта на противника. Въпреки че допуснахме гол, успяхме да вземем преимущество в резултата. Незнайно защото през почти цялото второто полувреме, с изключение на последните минути, когато опитахме стихиен натиск,  нашите играчи играха без емоция.

profittips-the best football tips

Не мога да си обясня. Все още не съм говорил с играчите. Много тежък мач, така и очаквахме. Не мога да кажа, че съм недоволен, просто не успяхме да се адаптираме към играта и терена.

Началните минути на второто полувреме бяха на много ниско ниво. Надявам се следващия път като играем на такъв терен, може би и аз имам грешка при подбора на играчите, да изберем играчи, с които да приложим играта си на този терен. Всички мачове са ни трудни, тъй като срещу нас всички играят на предела на възможностите си.

Етър е добре организиран тим, Имаме представа как да им противодействаме с помощта на публиката, която не трябва да губи интерес, въпреки днешната загуба. Съвсем друга стратегия, друга игра срещу съперници от калибъра на Етър. Всяка загубена точка е важна. Предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места”, сподели Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker