Левски (София)ТОПФутбол

Костов: Радвам се, че стадионът ще бъде пълен

Старши-треньорът на Левски Николай Костов даде пресконференция преди мача реванш от втория предварителен кръг от Лигата на конференциите със Шкупи. Костов сподели, че подценяване от „сините“ няма да има, въпреки добрия турнирен резултат с 0:2 като гост в Скопие и призова привържениците да няма инциденти.

„Надявам се да подходим много сериозно към противника, мисля, че така ще и стане. Нямаме право да подценяваме противника, той има много достойнства. Теренът от първия мач не повлия само на нашата игра. Те имат много добри футболисти. Ще подходим професионално“, каза Николай Костов.

profittips-the best football tips

„Мисля, че ще бъдем малко по-прагматични. Имаме преднина от два гола, трябва да затваряме пространствата и да не даваме шансове на противника. Това не значи, че ще играем в защита“, каза още той.

„Всичко е възможно относно схемата на игра, Рикардиньо е готов за игра, не сме решили дали ще играе от началото. Кристиан Димитров няма да вземе участие в този мач“.

„Нашите играчи имат нужда от подкрепата на нашите фенове, радвам се, че стадионът ще бъде пълен. Шкупи са силни са в средата на терена, имат играчи, които разполагат с добра техника. Имат силен нападател“, допълни той.

„Не знам дали мога да повлияя на феновете, надявам се да няма инциденти в този мач. Да покажем добро възпитание. Сигурен съм, че нашите футболисти ще са дисциплинирани и ще покажат уважение, такова каквото ние не видяхме там“, коментира наставникът.

„Да не говорим толкова много преди такива важни мачове. Смисълът е да излезем и да покажем достойна игра пред нашите фенове. За да може наистина да изпитваме удоволствие от играта футбол. Всички тези политически пристрастия не помагат на самата игра. Футболистите губят концентрация, качеството на играта спада. Винаги има напрежение, когато се срещат отбори от Балканите“, завърши той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker