Левски (София)ТОП

Костов реши кой ще пази срещу Берое

Ветеранът в редиците на Левски – Николай Михайлов – най-вероятно ще бъде на вратата на „сините“ и в следващия кръг, когато тимът гостува на Берое. Двубоят е в петък от 19,00 часа в Стара Загора.

Очаква се старши треньорът на „сините“ Николай Костов отново да заложи на Михайлов, след като Пламен Андреев напоследък допусна много индивидуални грешки. Младокът получи тотална почивка срещу Черно море, след като дори не попадна в групата за мача, а под рамката застана Ники Михайлов.

profittips-the best football tips

Пламен Андреев ще се завърне в групата за гостуването на Берое, но е по-вероятно да не играе. Ники Михайлов не пусна гол във вратата си срещу Черно море, но и но и ветеранът нямаше особено много работа. Черно море отправи само един точен удар към вратата.

Това бе и негов първи мач като титуляр от месец март, когато „сините“ отново домакинстваха на Черно море. Любопитното е, че мачът се игра на стадион „Ивайло“ във Велико Търново, поради наказание. Тогава Михайлов допусна груба грешка при едно центриране, което позволи на „моряците“ да открият резултата и да спечелят мача. Това отиграване окончателно закотви вратаря на пейката още по времето на Станимир Стоилов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker