Левски (София)ТОПФутбол

Костов с интересно решение за провеждане на тренировките на Левски

Николай Костов настоял тренировките да се заснемат с дрон, пише „Мач Телеграф“. По този начин наставникът следи в детайли как всеки играчи се влага в заниманията и изпълнява указанията, които са му били дадени. Записите помагали много на наставника на „сините“ при анализите.

Този метод е използван и от други клубове, които обаче взимали дроновете под наем, докато на „Герена“ предпочели да закупят техниката, за да не се стига до изтичане на информация.

profittips-the best football tips

В Левски бяха свели иновациите до минимум преди завръщането на Станимир Стоилов. Дори системата, която отчиташе показателите на футболистите по време на мачове, не работеше. Това обаче бе поправено, а след това асистентите на Костов се заеха да попълнят липсите.

profittips-the best football tips

Така през есента на „Герена“ се сдобипа с ботуши, които дават индикация дали играчите са застрашени от контузии. Сега в Левски се надяват, че скоро ще се сдобият с криокамера, която ще помага за възстановяването на играчите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker