Левски (София)ТОПФутбол

Костов: Тук сме заради Апоел, не можем да отговаряме за бъдещето

Треньорът на Левски Николай Костов говори на официалната пресконференция преди двубоя с Апоел от третия кръг на квалификациите за Лигата на конференциите. Наставникът е уверен, че ще съумее да замести контузените играчи и изрази задоволството си от липсата на най-добрият играч в тима на домакините.

„Не сме изнервени, малко сме изморени. Не съм видял изнервени играчи, просто сме изтощени малко. Неприятно е за нас, че отсъстват двама от основните играчи. Има играчи, които могат да ги заместят, вярвам в тях. Не се притеснявам особено“, започна Костов. 

profittips-the best football tips

„Готови сме със състава си, готови сме и със стратегията си за утре. Ще уважим Апоел, но е сигурно, че няма как да ги подценим. Няма как и да ги надценим, защото Левски е много силен отбор. Очаквам интересен мач и добър резултат от този мач“, продължи треньорът на Левски. 

„За Апоел знаем изключително много, интересен е отборът им. Играят с много трансформации, които трудно се проследяват. Готови сме, анализирали сме ги. Нямаме подробна информация за скандала в Апоел, няма как да говоря“, сподели още Костов. 

„Играчът, който няма да играе на Апоел (б.а. Рамзи Сафури) е най-добрият им играч. Приятно ми е, че няма да играе. Очаквам равностойна игра. Вярвам в моите футболисти и очаквам положителен резултат от този мач. Много ми харесва отборът на Апоел, но ми харесва повече нашият отбор, защото в последно време правим добри игри. Концентриран съм повече върху нашия отбор“.

profittips-the best football tips

„Тук сме, за да играем с Апоел. Не можем да отговаряме за бъдещето. Не искам да правя сравнения с отбора на Апоел. Това е изключително добър отбор. Най-много сме впечатлява играта им в атака. Имат отляво и отдясно крила, които се справят добре един на един. Успешни са пред стандартните положения пред чуждата врата“, каза Костов. 

„Публиката ще ни липсва много“, завърши наставникът.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker