Левски (София)Футбол

Костов: Щастливи сме, въпреки че не бяхме убедителни

Старши-треньорът на Левски Николай Костов, бе доволен след победата в реванша срещу Шкупи във втория кръг на Лигата на конференциите. Неговият отбор успя да победи и във втория мач на стадион „Георги Аспарухов“ с минималното 1:0 и с общ резултат 3:0 „сините“ продължават напред в турнира.

„Контролирахме играта през по-голямата част. Не ни се получи в атака. Тежестта падна в хората в центъра на терена и отбрана. Поизтощиха се играчите и в края можехме да получим гол. През целия мач владеехме ситуацията и не позволихме шансове пред нашата врата. Радвам се, че победихме, поздравявам играчите и публиката. Голът бе тяхната награда.

profittips-the best football tips

Щастливи сме, въпреки че не бяхме убедителни. Това са нашите възможности в момента. Сериозен е следващият ни противник. И ние сме сериозен отбор, въпреки че не ни се получи играта. Различен противник, ще подходим по различен начин””, сподели Николай Костов.

„Умората падна върху хората, които играха повече с топката. Започнахме много добре, особено в първите 25 минути, но не продължихме в същия темп. Продължихме да пипаме топката повече, отколкото трябваше. Прекалено индивидуално работихме в центъра на терена. Ще говоря с играчите. Знаете, че ние работим с млади играчи. Малко се превъзбудха след победата с 6:0, ще говоря с играчите, отношението им трябва да бъде еднакво към всеки противник. Доволен съм от всички наши защитници, с изключение на последните минути, в които изпуснахме техния нападател, който е изключително бърз. Поизмориха се.  Важно беше да победим и да възнаградим нашата публика с победа. Относно отлагането на мачовете, Това е решение на клуба, няма как да отговоря, защото не отлагаме мачове.”, завърши наставника на „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker