ТОПФутболЦСКА-София

Коялипу: Треньорът промени страшно много неща, вече сме като семейство

Авторът на третото попадение за ЦСКА Годуин Коялипу бе избран за играч на мача. Нападателят сподели, че целият отбор е работил много в последните дни.

„Много е просто. Работихме страшно много целият отбор. Имаме нов отбор и нов щаб. Днес се видя резултатът от тази работа“, започна Коялипу.

profittips-the best football tips

„Треньорът промени страшно много неща. Като начало начинът, по който се чувстваме. Вече сме като едно семейство. Усещаме, че сме в най-големия клуб в страната“.

„Всичките нови попълнения бяха необходими. Всичките са футболисти с много голяма класа. Това се видя и днес на терена. На първо място е победата и най-важно е да печелим като отбор.

Изключително съм впечатлен (от феновете). Много съм щастлив да видя това. Не е случайно, че точно днес спечелихме и за нас беше удоволствие, благодарим на феновете“, добави нападателят.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker