ФутболЦСКА-София

Край на чакането! ЦСКА обяви контролите си за лятото

Феновете на ЦСКА си отдъхнаха след като клубът обяви програмата си за това лято. Същата беше анонсирана непосредствено преди първата контролна среща на тима.

Както вече беше съобщено в предходните дни, днес е първата контрола. Тя ще се изиграе в 11 часа и противник ще е тима на Беласица. На 26-ти от 17:30 „армейците“ ще срещнат друг познат съперник – Крумовград.

profittips-the best football tips

Програмата продължава с двубой срещу Политехника Яши, планиран за 29-ти юни от 17:30 часа. На първи или втори юли ще се проведе още една проверка, но противникът все още не е избран.

Пети юли ще е доста натоварен ден за играчите. Част от тях ще играят контрола от 11:30 часа с Макаби Петах Тиква, а останалите – от 17:30 с Раднички Ниш. Финалът на това лято ще бъде поставен на 13-ти или 14-ти юли, когато на Националния стадион ще бъде представен отбора за следващия сезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker