Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Кристиан Димитров: В съвременния футбол тимовете залагат на статични положения

Голмайсторът в срещата между Левски и Хебър Кристиан Димитров говори пред медиите. Той сподели, че в последите мачове тимът му е започал често да бележи от статични, което е радващо, тъй като в световен мащаб все повече тимове разчитат на това оръжие.

„Бяхме се подготвили много добре за този мач. Обаче има и такива двубои, в които донякъде нещата не се получават. Опитвахме се да правим атаки, но не успяхме да вкараме желаните голове.

Мисля, че това е трето попадение от статично положение, което е радващо за нашия отбор. В съвременния футбол много отбори залагат на статични положения, както се получи и днес.

profittips-the best football tips

Колкото повече конкуренция има, толкова по-добре. На всеки пост имаме по двама играчи. Смените вдигат нивото на отбора. Изключително тежък мач ни чака във Варна. Ще се подготвим максимално добре, за да вземем трите точки.

Искам да им благодаря от името на отбора на феновете за подкрепата, която получаваме всеки мач. Дори и в Разград се чувствахме като домакини.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker