НационалиФутбол

Крушарски предложи нова дата за Конгреса

Кандидатът за шеф на БФС Христо Крушарски саркастично предложи пред репортер на bTV Конгресът да се проведе не на 15-ти март, а на първи юни. Аргументацията му беше, че всички замесени се държат като деца в детската градина.

„В момента виждаме нормални процедури. Трябва всичко да си мине по реда, да се свика конгрес и – каквото сабя покаже. Дайте да вършим работа, да се готвим за конгрес и всеки да си покаже програмата, за да преценят хората кой ще свърши работа. Като кучетата сме – нито ядем кокала, нито го даваме на другите и само лаем.

profittips-the best football tips

Какво е значението дали ще е на 15 март? Важното е да има добре подготвен конгрес. Какъв е проблемът, ако е на 1 юни? Всички сме детска градина, така че ще пасва най-много.

profittips-the best football tips

Ще продължа традицията на Батето (бел. ред. Иван Славков), който беше обигран управител. Доказал го е не само в България, но и в световен мащаб. От 20 години до него съм научил доста неща и ще ги използвам за моята дейност в спортното поприще.“

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker