НационалиТОПФутбол

Кръстаич обеща, че националите „ще изядат тревата“ срещу Иран

Селекционерът на националния отбор на България по футбол Младен Кръстаич демонстрира голяма вяра в играчите си и техния хъс. Той обеща националите да „изядат тревата“ в контролата срещу Иран.

“Преди около месец бях тук и наблюдавах мач на живо. Това е футболен град и заслужава да гледа такъв мач. Всички мачове са еднакво важни и се раздаваме на 100%. Опитваме се да създадем ядро начело с нашия капитан Кирил Десподов.

profittips-the best football tips

Искам да виждам футболисти, които бранят герба на България и играят с желание. Мисля, че публиката оценява това и го видяхме по време на последния ни мач. 

Утре трябва да играем така, че все едно дават точки. През последната година се опитваме да изградим отбор, който да е за следващите 10 години. Публиката показа своята подкрепа срещу Сърбия, защото се раздадохме. Гарантирам ви, че утре футболистите ще изядат тревата.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker