Левски (София)Футбол

Култов бивш треньор на Левски пътува заедно с отбора до Израел

Бившият старши-треньор на Левски Емил Велев отпътува заедно с отбора за Израел, където утре ще се изиграе мач между „сините“ и местния Апоел Беер Шева. Велев даде своята прогноза за победа на Левски в утрешния мач, това той направи след като те пристигнаха в Израел.

„Чувствам Израел като моя втора родина, все пак изкарах доста дълго време тук. Все едно съм си в България. Естествено, че Левски има шанс срещу Апоел. Важното е играчите да са мотивирани, концентрирани, агресивни, защото израелският футбол винаги е бил такъв. На това нещо трябва да се отговори. Левски притежава добри футболисти с добри качества. Мисля, че може дори да се победи.“ сподели Емил Велев.

profittips-the best football tips

„Последните няколко години мисля, че Беер Шева намалиха темпото и не са същия отбор, както преди. Все пак миналия сезон станаха втори след някои добри победи. Продадоха доста футболисти, но взеха и добри заместници.“ добави още той

„Мисля, че шансовете са равни, а надеждата ми е да победим с един гол. Трябва да сме позитивно настроени и да има добро настроение, но когато дойде време за игра да сме сериозни. Прогнозата ми е 0:1. Домакините ще създадат атмосфера, тъй като техните фенове са буйни, но мисля, че на “Герена” публиката ще ни помогне“, завърши Кокала.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker