ЦСКА-София

Култов Димитър Пенев! Вижте първите му думи към Стилиян Петров на „Армията“

Легендарният български футболист – Стилиян Петров, използва социалните мрежи, за да публикува своя снимка с Димитър Пенев от периода му в ЦСКА. Стан си припомни за разговор със Стратега, който подхожда с голямо чувство за хумор към футболиста, който по-късно направи страхотна кариера във Великобритания.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Петров в социалните мрежи:

„Първите думи на този велик треньор към мен: С този студентски град, не можеш да се наспиш. Утре тренираме в 3 за да наваксаш

profittips-the best football tips

Стилиян Петров е първенец по брой изиграни мачове за националния отбор на България, а също се превърна в легенда в историята на Селтик и Астън Вила. Петров дори стигна до капитанската лента на бирмингамския тим, след което за нещастие беше диагностициран с коварно заболяване, което прекрати кариерата му на професионален футболист,

profittips-the best football tips

За всеобща радост, Стилиян Петров показа забележителни характер, дух и решителност и успя да пребори болестта, за да бъде днес пример за подражание.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker