Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Кучев: Делегатът на БФС е бил ударен с мазилка! Наказанията ще са тежки

Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев говори след днешното заседание. Той заяви, че до петък ще се събират доказателства, информация и становища, свързани с инцидентите на евробаража ЦСКА – София – ЦСКА 1948 и решението за наказания се отлага до другата седмица. Кучев потвърди, че по делегата на БФС е хвърлена мазилка и той е с ожулване по лицето.

Кучев каза още, че според първоначално наличната информация ЦСКА ще бъде наказан с лишаване от домакинство за повече от един мач.

„„Ударен е делегатът на БФС. Ожулен е с мазилка по лицето, тъй че категорично е това. С хвърлен предмет – мазилка. Делегатът е ударен, има доклад от него. Какво значи най-тежки наказания. Ние налагаме такива, каквито са заслужили. Никога не сме имали проблеми по отношение на наказанията срещу който и да било“, заяви Кучев.

„„Променил се е правилникът от 2014-а година. Всяка година го изменяме. В началото на първенството нашата комисия раздава правилника на всички медии. Друг е въпросът дали някой го чете. Наказанията тука ще са тежки поне по оскъдната информация, която имаме. Тежки означава лишаване на домакинство за повече от три срещи сигурно, но нека съберем информация.

При всички положения повече от една ще е. Това са нашите възможности. За други наказания трябва да ги предвидим в правна норма. Има неща, които можем, но други са работа на БФС, на обществото, на законодатели“, коментира още Юрий Кучев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker