ФутболЦСКА-София

Кюстендилецът със словесен залп по адрес на ръководството

Една новина от последните дни стана повод за множество коментари. Може да се каже, че тя предизвика небивал интерес от страна на медиите и хората, обвързани някак с Левски или ЦСКА.

Става дума за изненадващото съвместно пътуване на ЦСКА и Левски. Двата тима се качиха на един и същ самолет, с който ще отидат до Анталия заради предстоящите си лагери в Турция.

profittips-the best football tips

Иван Велчев, наричан още Кюстендилеца, беше изключително гневен от случилото се. Той е виден критик на ръководството откакто отношенията между организирани и босове на „Армията“ се обтегнаха. В случая той направи паралел между тази ситуация и недоказаните твърдения за продажба на Купата преди няколко сезона, които обаче настойчиво циркулират, най-вече сред организираните фенове на отбора.

„Важното е на Раев да му излезе тънко лагерът. По същата приятелска схема подарихме една купа на ония и ги съживихме!“, написа Велчев във Фейсбук.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker