Левски (София)ТОПФутбол

Левски вдига ключов футболист за мача с ЦСКА 1948

Джавад ел Джемили не пътува с тима за Кърджали, лекарският не успя да вдигне офанзивният футболист за важната визита срещу отбора на Арда.

Както вече стана ясно Ел Джемили получи контузия на последната тренировка преди гостуването на Берое в петък, което бе загубено с 1:2. Сега надеждите са, че медицинският екип на „сините“ ще направи така, че Джавад да бъде на линия за мача в Бистрица.

profittips-the best football tips

Двубоят с ЦСКА 1948 от 16-ия кръг на Първа лига е на 7 ноември, вторник, от 17:30 часа. До момента Ел Джемили има 5 гола в 13 шампионатни мача, игра и във всичките 6 мача в Лигата на конференциите, но в тях не се разписа.
В лазарета на Левски продължава да бъде фланговият нападател Уелтън. Бразилското крило е с травма от домакинството на Черно море (1:0). Лошото за треньора Николай Костов е, че няма да може да го ползва и срещу ЦСКА 1948. Велтон, който е най-острият играч на сините, ще бъде готов за игра най-рано след предстоящата пауза в първенството заради евроквалификациите на националния отбор срещу Унгария и Сърбия.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker