Левски (София)Футбол

Левски губи 50 процента от защитата си за Апоел

Тимът на Левски остана без половината от титулярите си в защита за предстоящия двубой от Лигата на конференциите. „Сините“ ще играят срещу Апоел (Беер Шева) в четвъртък от 20:30 часа.

Повече от сигурно е, че в двубоят няма да вземат участие Жереми Петрис и Кристиан Димитров. Петрис се контузи в първите няколко минути на злополучната среща с пловдивския Локомотив, загубена от Левски с 2:1. Димитров пък получи разтежение още в двубоя със съименника на пловдивския тим.

profittips-the best football tips

Французинът се е подложил на ЯМР и така е потвърдил контузия на лявото му бедро. Той ще пътува с отбора, но едва ли ще вземе участие в първия двубой срещу израелския тим. Десният бек страдаше от хронична контузия през зимата и пропусна голяма част от подготовката.

Кристиан Димитров също не е в особено добро положение. Той вече пропусна реванша с Шкупи заради гореспоменатото разтежение, а също така не бе на терена и в двубоя с Локомотив (Пловдив). Макар лекарският екип да се надява той да се възстанови за първата среща с Апоел, шансовете да играе в мача са минимални.

Почти сигурно в двубоя с израелците Николай Костов ще заложи на Келиан Ван дер Каап и Хосе Кордоба в центъра на защитата, подпомагани от Патрик-Габриел Галчев на десния бек.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker