Левски (София)

Левски до часове обявява нов вратар

Хърватският вратар Оливер Зеленика е поредното ново попълнение на Левски, пише „Тема Спорт“. Той е в София от вчера, а днес ще подпише договор и ще бъде представен официално от клуба.

Зеленика е на 31 години, опитен вратар, каквото е желанието на старши треньора на сините – Станислав Генчев. До този момент от „Герена“ удряха на камък за трансфера на този пост.

profittips-the best football tips

Стражът е юноша на Спанско Загреб и Динамо Загреб. За най-титулувания хърватски отбор той има 23 мача в своята кариера – между 2012 и 2016, като в този период на три път е шампион загребчани. През това време той пази и под наем от Динамо в други местни тимове – Рудеш и НК Локомотива. За първи път излиза от родината си през 2017, когато отива в Полша и по-конкретно в Легия Гданск. Там обаче записва едва едно участие. После Зеленика отива в нидерландския НЕК Ниймеген, където прави по 4 мача за мъжкия отбор и за този до 21 години. От 2020 той е собственост на хърватския Вараждин, за който има 91 мача.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker