Левски (София)ТОПФутбол

Левски започна подготовка за Хебър, основен бранител пропусна заниманието

Във видимо добро настроение футболистите на Левски проведоха първа тренировка за седмицата и по този начин започнаха подготовка за гостуването на Хебър в Пазарджик в понеделник, 4 март. След изразителната победа над Арда, наставникът Николай Костов пусна състезателите в триднена почивка.

Един от титулярните бранители на „сините“ – Хосе Кордоба, пропусна днешното занимание. Панамецът е правил индивидуално процедури на стадиона, но вероятно не става въпрос за сериозен проблем. Очаква се от четвъртък централният защитник да се включи в тренировките с основната група.

profittips-the best football tips

Кордоба изгледа на живо победата на Левски в събота, тъй като изтърпя наказанието за червения картон в миналия кръг срещу Пирин. Той бе част от програмата „Синя фиеста“, където всеки привърженик на столичани имаше възможност да се снима с него или да получи автограф.

Панамският бранител ще се завърне в титулярния състав на Николай Костов на стадион „Георги Бенковски. Наказан за двубоя от 23-ия кръг на Първа лига е капитанът Вандерсон Цунами, а Кордоба е един потенциалните му заместници заради по-силния си ляв крак.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker