Левски (София)ТОПФутбол

Левски изправен пред историческо постижение

Левски може да постигне нещо невиждано за клуба през 21-ви век. „Сините“ са на победа от това да завършат всичките си проверки с успехи. За целта те ще трябва да се справят с кипърския АПОЕЛ на „Герена“.

До момента столичани записаха три успеха – срещу 2:1 срещу Пирин (Благоевград), 2:1 срещу Етър (Велико Търново) и 3:1 срещу Марица (Пловдив).

profittips-the best football tips

Най-силните летни подготовки, поне като резултати от началото на века, Левски направи през 2001 година, както и в четирите години при Станимир Стоилов – между 2004-а и 2007-а, пише „Мач телеграф“.
Специално в първия период на Мъри Левски изигра 34 контроли през летните месеци, в които загуби само една. Тя бе срещу полския Корона Киелце с 1:2 в Австрия.
И в този мач Левски игра много добре, изпусна доста положения, намали в края на мача чрез Валери Домовчийски, но не можа да стигне и до равенството. Извън този мач „сините“ изиграха още цели 9, повечето от които международни с никак не лоши отбори и спечели във всеки от тях.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker