Левски (София)ТОПФутбол

Левски искат милиони за свой футболист, клубове от Европа са шокирани

Офанзивният футболист на Левски – Уелтън по всяка вероятност ще остане на „Георги Аспарухов“ и през следващия полусезон.

Шефовете на „сините“ са поставили такава цена на звездата си, че евентуалните купувачи бързо се отказват от крилото.

profittips-the best football tips

Преди дни в Белгия се появи информацията, че два местни отбора са останали шокирани от исканата от сините сума, за да се разделят фланговият нападател. „Voetbal Nieuws“ съобщи, че това са елитният Стандард Лиеж и втородивизионният Лиерс. Те са били информирани, че бразилецът струва 4 милиона евро.

Предложението на Стандард е било за 800 хиляди евро, информира „Тема Спорт“. Белгийците не са искали да извадят нито евро повече. А засега очевидно няма и желаещи да се доближат до сумата, която би удовлетворила Левски.

Появиха се и информациите, че той е желан от Гьозтепе, където треньор е Станимир Стоилов. Именно Мъри го взе на „Георги Аспарухов“ в началото на 2022 година.

profittips-the best football tips

26-годишният Уелтън безспорно е най-острият играч на Левски. Той обаче има доста да подобрява ефективността си пред гола. Фланговият нападател има 6 гола на сметката си през есента, които бяха реализирани в 23 мача във всички турнири. Освен това направи и 4 асистенции.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker