Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски иска да си върне юноша на клуба?

Треньорът на Левски Станислав Генчев иска да привлече през зимата Антонио Вутов от Спартак Варна, съобщава „Тема Спорт“. Юношата на „сините“ може да се завърне на „Герена“ със свободен трансфер, ако успее да скъса договора си със „соколите“, който изтича през лятото на 2026 година.

Това няма да е изненадващо, тъй като в момента положението на „Коритото“ не е никак добро след оттеглянето на собственика Павлин Николов и очакваната финансова криза в клуба. Станислав Генчев отлично познава качествата на Антонио Вутов от съвместния им престой в Локомотив София, където атакуващият халф бе един от основните му футболисти и помогна за доброто представяне на железничарите през сезон 2022/2023.

profittips-the best football tips

Треньорът търси точно такъв профил играч, който да вдигне конкуренцията в халфовата линия. 28- годишният Вутов е много ценен зад нападателите с извеждащите си подавания, като през тази кампания показа нагледно това, заформяйки отличен дует с Ахмед Ахмедов.

В 11 мача от началото на сезона той вкара три попадения и даде две асистенции. Генчев потвърди наскоро, че със сигурност Левски ще привлече трима нови, катo единият от желаните е халф с профил на плеймейкър. Ако Антонио Вутов премине на „Герена“ през зимата, то това ще бъде трети период за него в клуба.

Той има на сметката си 72 двубоя във всички турнири, в които реализира седем гола.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker