Левски (София)Футбол

Левски иска над милион евро за Краев

Левски иска да удължи договора на Андриан Краев, твърдят колегите ни от „Тема Спорт“. Причината е, че дефанзивният полузащитник е желан от няколко чуждестранни клуба и договорът му с тима от „Герена“ изтича. Ако той не бъде подновен до края на годината, „сините“ ще изпуснат възможността да вземат пари за негов трансфер.

Анди е преминал през юношеските отбори на Ботев (Враца) и на Левски. Братът на Божидар Краев е част от Левски в последните 3 години. За този период 24-годишният полузащитник записа 71 двубоя и отбеляза 4 гола, успявайки да стане един от любимците на синята агитка.

profittips-the best football tips

Краев е желан от редица клубове, един от които е полският Видзев (Лодз). Фехервар също е сред кандидатите за подписа на халфа. Унгарците дори изпратиха оферта от 600 хиляди евро и бяха склонни да я повишат на 750 хиляди, но сините поискаха над милион евро.

Както знаем, Левски минава през финансови трудности, което превръща ситуацията в изключително важна. Краев е една от звездите на тима и парите, които биха били получени за продажбата му, ще помогнат за спасението на тима. Възрастта му и факта, че вече е записал мачове за националния отбор на България, го превръщат в доста добра опция за продажба.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker