Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски и Ботев в челен сблъсък за млад талант

Левски ще влезе в битка с Ботев Пловдив за правата на десния бек на Септември София Мартин Полендаков. 17-годишният юношески национал си спечели титулярно място в състава на Николай Митов.

От началото на кампанията Полендаков е бил на терена в 9 срещи, като във всяка от тях бе част от стартовата единадесеторка на Септември. Той дебютира за столичани в Първа лига още през сезон 2022/23, когато виненочервените изпаднаха във Втора лига.

profittips-the best football tips

Интерес към Полендаков има и от пловдивския Ботев. „Канарчетата“ могат да извадят повече пари, за да го имат в редиците си. Левски обаче има отлични контакти с шефа на Септември Румен Чандъров, където са преотстъпени двама футболисти от „сините“ – Асен Чандъров и Борислав Рупанов.

В момента за десния фланг „сините“ разполагат с португалеца Алдаир. Негова алтернатива е и Патрик-Габриел Галчев. Последният обаче получава много малко шансове за изява от Станислав Генчев.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker