Левски (София)ТОПФутбол

Левски и Краев с последни преговори

Ръководството на Левски е на финалната права по преговорите с Андриан Краев за подновяване на контракта. Както е известно, договорът на национала със сините изтича с края на първенството и още не е подновен.

В последните дни на трансферния прозорец от „Герена“ отказаха оферта от Лудогорец. „Аз няма да влизам в подробности, водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си – това е техен проблем“, заяви Наско Сираков по темата.

profittips-the best football tips

Последната оферта на Левски към Краев е завишена и се очаква той да я приеме. Днес или утре предстоят нови разговори с национала. В неговата ситуация са още Кристиан Димитров, Жереми Петрис и Келиан ван дер Каап.
Сините имат най-големи шансове да задържат Димитров, който след силните си игри бе повикан от селекционера Младен Кръстаич. Петрис засега остава непреклонен и не желае да преподпише. А нидерландецът Ван дер Каап не е доволен от статута си на резерва.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker