ВИДЕОЛевски (София)ТОПФутбол

ВИДЕО: Левски крачи към групите на ЛК след трилър с Апоел Беер Шева

Отборът на Левски победи Апоел Беер Шева с 2:1 в мач реванш от лигата на конференциите. Головете за „сините“ паднаха в 15-ата минута и в самия край на мача в 96-ата минута. Левски успява да отстрани съперника си с общ резултат 2:1 и ще се изправи срещу Айнтрахт Франкфурт в следващия кръг на надпреварата.

Първият съдийски сигнал на стадион „Георги Аспарухов“ вече е факт за битката между българи и израелци.

Първи шанс още в 35-ата секунда за домакините, след като Уелтън беше изведен по лявото крило, влезе в наказателното поле и стреля силно към далечния ъгъл, но не уцели вратата на съперника.

Домакински натиск от страна на Левски в първите 10 минити на срещата.

На лице е и първата ситуация за гостите от Израел в 11-ата минута, когато Йоан Стоянов успя да прокара топката между краката на Краев и след това изстреля удар, като се получи рикошет в Димитров, но Андреев внимаваше и изби в корнер.

profittips-the best football tips

ГООЛ! Резултатът е открит от Левски в 15-ата минута от Уелтън. Патрик Габриел Галчев отлично центрира към него, където Уелтън на далечната греда засича с удар с глава и открива резултата.

В 32-ата минута израелския тим отправи удар към Андреев, след като Ги Бадеш превзе празно пространство отдясно в половината на „сините“ и от сериозна дистанция стреля в ръцете на вратаря на Левски.

В 45-ата минута Роналдо стреля от границата на наказателното поле, но ударът е много неточен и слаб.

Край на първото полувреме при резултат 1:0, точен за „сините“ е Уелтън в 15-ата минута .

Начало на втората част на стадион „Георги Аспарухов“.

Опасност пред вратата на Левски в 57-ата минута – отбраната на „сините“ допусна грешка, което позволява опасна атака на съперника, която завърши с удар отблизо на Йоан Стоянов, но Аднреев реагира по най-добрия начин като изчисти в ъглов удар.

Апоел изравнява резултата в 78-ата минута чрез българина в израелския отбор – Йоан Стоянов. Не добре избита топка след изпълнение на ъглов удар, Стоянов засече извън наказателното поле с удар от въздуха.

ГООООЛ за ЛЕВСКИ в 96-ата минута на мача, след центиране към наказателното поле, Ел Джемили стреля, отпката рикушира и попадна в Роналдо, който с едно докосване вкарва за 2:1.

ФОТОГАЛЕРИЯ: Левски – Апоел Беер Шева 2:1

Снимки: startphoto

profittips-the best football tips

Стартови състави:

Левски: 1 Андреев П. 22 Галчев П. 37 Дарлан 50 Димитров К. 33 Кордоба Х. 8 Краев А. (К) 27 Митков А. 9 Рикардиньо 7 Роналдо 17 Уелтон 6 Цунами

Апоел: 1 Марсиано О. 5 Абаид А. 35 Барейро Л. 4 Мигел Витор (К) 22 Лопес Е. 8 Гордана Р. 19 Елиас Ш. 33 Паун А. 24 Бадаш Г. 27 Стоянов Й. 10 Хемед Т

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker