Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски намери централен защитник, ето каква сума ще трябва да извадят „сините“ за него

Ръководството на Левски ще трябва да плати трансферна сума за централният защитник Едгардо Фария. Панамецът е собственост на Индепендиенте да ла Чорера, а от там сподели, че цената за правата му е около 150 хиляди евро.

От „Герена“ заявиха, че не е изключено да се плати трансферна сума за някой от набелязаните играчи, като средствата се осигуриха и от продажбите на Хосе Кордоба в Норич и все още необявената такава на Рикардиньо във Виктория Пилзен.

profittips-the best football tips

Друг вариант е, „сините“ да го вземат под наем с опция за закупуване, каквато бе сделката за Кордоба и той им струваше около 120 000 евро. Инвестиция за бъдещето, която се отплати през това лято с продажбата му на Острова за седемцифрена сума.

profittips-the best football tips

„Не изключвам възможността панамският бранител Едгардо Фариня да се присъедини към Левски София в българското първенство по футбол. 22-годишният централен защитник се справя отлично на Копа Америка и към него има сериозен интерес“, написа Хосе Мигел Домингес.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker