Левски (София)ТОПФутбол

Левски: Недопустимо е да ни наричат „еничари“

От ръководството на Левски изразиха своята позиция относно разразилата се полемика в последните няколко часа днес и споделиха своето мнение, че категорично не могат да приемат обидни квалификации по адрес на феновете на отбора.

Ето какво написаха „сините“:

„Във връзка с разразилата се полемика в последните часове, „ПФК Левски“ заявява категорично, че не приема обидни квалификации като „еничари“ и „дегенерати“ да се използват по адрес на фенове на клуба. Ако има прояви от криминален характер призоваваме виновните да бъдат открити и да понесат своята отговорност. Да се атакуват обаче привържениците като цяло по този начин е напълно недопустимо и няма как да останем безучастни.“

profittips-the best football tips

Ултрасите на Левски получиха обидни думи от лидера на партия „Възраждане“ след проявата си късно снощи. Костадин Костадинов изригна в социалните мрежи наричайки ги „еничари“ и „млади дегенерати“.

Припомняме Ви, че по-рано през деня екипът на TribunaSofia.bg Ви информира относто ситуацията при която след мача между Левски и Апоел Беер Шева, привърженици на „сините“ атакуваха палатковия лагер на Паметника на съветската армия. Счупиха плочата на монумента с чук и хвърляха димки по хората в лагера.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker