Левски (София)Първа лига

Левски организира Синя фиеста със специален гост

Отборът на Левски ще организира специално събитие преди първия си двубой за efbet лига за сезон 2023/24. Тимът воден от Николай Костов приема ЦСКА 1948 на стадион „Георги Аспарухов“ от 18:45 часа, „сините“са подготвили много изненади за своите фенове, а специален гост ще е Валери Божинов.

Ето какво пишат „сините“ :

Левскари, 

откриваме сезона в събота срещу ЦСКА 1948, а на „Герена“ ще ви очакват куп изненади. Елате по-рано пред сектор „А“, за да се включите в един истински „син“ празник! 

Започваме със Синя фиеста в 17.00 часа, като сме подготвили детски шатри, за да усмихнем всяко хлапе. В комбинация ви очакват храни и напитки, както и талисманът Лъвски, който няма да откаже снимки на малки и големи на обособени за целта стени. 

profittips-the best football tips


Специален гост на събитието ще е Валери Божинов. Той ще раздава автографи след 17:30 часа пред музея, а в годината, която честваме 80 години от рождението на Георги Аспарухов, сме подготвили различни активности, свързани със синята легенда. 

Синя фиеста е за всички левскари! 

Елате да загреем заедно за мача!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker