Левски (София)ТОПФутбол

Левски остава без гостуваща публика на „Лаута“?

Във вторник вечер Локомотив Пловдив пусна в продажба билетите за домакинството срещу Левски. Срещата на „Лаута“ е в неделя от 21:15 часа. Впечатление прави, че ръководството на „смърфовете“ обяви цени само за Трибуна „Бесика“ и централния сектор.

Те са съответно по 14 и 17 лева. Интересното е, че от компанията, която предлага онлайн талоните, няма опция за гостуващи фенове. От Локо също не обявиха на сайта си как и откъде запалянковците на Левски могат да се добият с билети.

profittips-the best football tips

В последните два мача на „Лаута“ ултрасите на столичани бяха настанени в клетка обособена в централната трибуна. Сега се очакваше да е готова Южната такава, но на този етап няма инфо тя да е получила Акт 16 и да е готова за ползване, както се очакваше.
„Левски ще си кажат за билетите“, лаконични бяха от Локомотив Пловдив.
Интересното е, че така бе процедирано и за дербито с Ботев Пд в първия кръг. Тогава жълто-черните обявиха, че двата клуба са се договорили да няма гостуващи агитки на мачовете от редовния дял. Дали и сега няма да е така?

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker