Левски (София)Футбол

Левски остава без Роналдо за дербито срещу ЦСКА-София

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков е определил групата от 20 футболисти за предстоящия мач от 35-ия кръг на Първа Лига срещу ЦСКА-София. Двубоят е днес на националният стадион „Васил Левски“ от 18:45 часа.

Левски няма да може да разчита на Роналдо, който според информация от dsport е получил контузия на глезена по време на тренировка във вторник. Въпреки това, положителната новина за „сините“, че Рикардиньо е вече включен в отбора след успешното излекуване на своята контузия. Освен това, Цунами и Ивелин Попов, които липсваха в мача в Разград поради опасност от натрупване на жълти картони, също са включени в групата.

profittips-the best football tips

Така Левски подготвя състава си за важното дерби с ЦСКА и треньорът Елин Топузаков се надява, че избраните футболисти ще излязат на терена с максимално мобилизирани и ще постигнат положителен резултат в този мач.
Ето и цялата група на „сините“:

Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Дейвид Михалев, Антоан Стоянов, Андриан Краев, Асен Митков, Филип Кръстев, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Джавад Ел Джемили, Марин Петков, Уелтън, Рикардиньо

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker