Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски очаква огромен приход тази седмица

Левски приема Крумовград в събота, 10 август, от 21:15 часа в мач от 4-тия кръг на Първа Лига. „Сините“ очакват много сериозен приход от билети от двубоя на стадион „Георги Аспарухов“.

Отличното начало, трите победи и резултатното представяне на отбора на Станислав Генчев дава допълнителен импулс на феновете, които се очакава да напълнят „Герена“. За сблъсъка с тима от Родопите в продажба са пуснати малко над 16 000 билета, като над 7 000 вече са продадени.

Цената им е между 12 и 42 лева. Очакванията са поне 12 000 зрители да изпълнят стадион „Георги Аспарухов“. Със сигурност сектори А и Б ще бъдат пълни до краен предел.

profittips-the best football tips

Така по груби сметки Левски може да спечели около 250 000 лева само от един мач във вътрешното първенство. Котата от 7000 продадени билета беше достигната до сряда на обяд – три дни преди двубоя. „Сините“ ще имат допълнителен приход и от клубния магазин, който ще работи в деня на мача.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker