Левски (София)Футбол

Левски пази в тайна името на специалния гост в „Синя фиеста“

Ръководството на Левски отново е приготвило доста изненади за своите привърженици. Преди началото на домакинството срещу Етър (Велико Търново) в „Синя фиеста“ ще има специален гост, който се пази в тайна.

Ето какво написаха от клуба:

Левскари, отново е време за шоу на „Герена“. В събота вечер от 20:00 часа Левски посреща Етър, а преди това ви очакваме за поредната „Синя фиеста“.

profittips-the best football tips

Както винаги, за автографи и снимки ще бъде на разположение един ваш любимец в официалния магазин в „Сектор „А“ от 18:30 до 19:30 часа. Този път обаче ще запазим името му в тайна. Всеки от вас може да гласува с предположение под поста, след което един от позналите ще получи специален подарък.

Както досега, на разположение ще са специални детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже снимки на малки и големи на обособените за целта стени.

Пред Сектор „А“ отново ще са разположени и различни активности, посветени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов.

Клубният магазин ще работи за вас. „Синя фиеста“ е за всички левскари! Елате да загреем заедно за мача!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker