Левски (София)ТОПФутбол

Левски подготвя мощна селекция през зимната пауза

Ръководството на Левски вчера се събраха по повод зимната селекция на клуба. Надзорния и Управителния съвет са имали дълга среща, а основната тема на обсъждане била именно политиката на „сините“ по време на паузата. Обсъждани са били евентуалните покупки и продажбите на играчи.

От „Герена“ разкриха, че зимната селекция на Левски ще бъде доста по-мащабна от лятната. Припомняме, че „сините“ привлякоха двама футболисти в началото на настоящия сезон – бразилеца Дарлан и французина Асимих Фадига, които дойдоха в последния момент.

profittips-the best football tips

Те бяха взети по настояване на старши-треньора Николай Костов, който обаче имаше много малко време за селекция, защото пое тима малко преди старта на сезона. Именно заради това сега на „Герена“ искат плановете около покупките и продажбите да са ясни от по-рано, което от своя страна да помогне за качеството на селекцията.

Очаква се Левски да привлече поне четирима нови футболисти по време на паузата, което е двойно над бройката през лятото. Тази цифра може да набъбне, ако от клубът се раздели с някой от основните си играчи.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker