Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски покани феновете на „Синя фиеста“, ето кой ще раздава снимки и автографи

От Левски обявиха поредното издание на „Синя фиеста“ преди двубоя на „сините“ от 4-ия кръг на Първа Лига срещу Крумовград в събота, 10 август. Специален гост ще бъде Фабио Лима, който е с контузия и няма да вземе участие в срещата. По традиция той ще раздава снимки и автографи на привържениците на „сините“.

TribunaSofia.bg публикува цялото съобщение на „сините“;

„Левскари,

Поредният голям „син“ празник на стадион „Георги Аспарухов“ предстои. В събота, 10 август, „Левски“ приема „Крумовград“ от 21:15 часа. Елате да загреем подобаващо за двубоя. „Синята фиеста“ стартира в 19:00! Специален гост ще бъде бразилската перла Фабио Лима.

profittips-the best football tips

Можете да си вземете автограф и снимка с него, както и да го надъхате за силен сезон със синия екип от 19:45 до 20:45 часа! Радостни сме да приветстваме още два нови партньора на клуба, които ще помогнат да направим празника още по-добър.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker