Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски постави висока цена на голмайстора си

Ръководството на Левски е поставило цена от 2 милиона евро на офанзивния халф Джавад ел Джемили, твърди „Тема Спорт“. Към 21-годишния испанец с марокански корени има сериозен интерес от доста чуждестранни отбори.

Според българския вестник най-сериозен интерес има от турския Газиантеп, който има вероятност да привлече бившия защитник на „сините“ Ноа Сонко Сундберг от Лудогорец. Любопитна подробност е, че при трансфер на национала на Гамбия, на „Герена“ също ще са доволни, защото ще приберат процент от сумата.

profittips-the best football tips

Ел Джемили бе наблюдаван от скаути на елитния Газиантепспор по време на гостуването на Локомотив Пловдив. В него той направи отлична асистенция към Асими Фадига, който откри резултата на „Лаута“. От началото на сезона плеймейкърът показва високо ниво и към настоящия момент е водещ голмайстор на Левски с 3 гола на сметката си, колкото има и Фадига.

В момента Ел Джемили е водещ футболист при „сините“ и Генчев няма намерение да се разделя в момента с него. До трансфер би се стигнало единствено, ако някой клуб извади исканата от Левски сума.

„Има запитвания за доста наши играчи и това е най-нормалното нещо, ние имаме добри футболисти, но конкретна оферта, която да ни задоволява, няма.“, разкри Станислав Генчев на последната си пресконференция.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker