Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Левски преговаря с чуждестранен вратар!

На пресконференцията днес новият старщи треньор на Левски Станислав Генчев обяви новината, че клубът води преговори с чуждестранен вратар. Той сподели, че Андриан Краев и Билал Бари вече няма да бъдат част от клуба.

„Относно това дали вратарят ще бъде българин или чужденец, разговори се водят с чужденец“, сподели той.

„Вратарите в Левски са много добри и млади. Трябва им един опитен вратар, от когото да се учат. Пламен Андреев допусна няколко грешки, които се отразиха на неговата форма и психика. Той трябва да бъде съхранен психически. Всички ще получат своя шанс.

Конкуренцията ражда качеството. Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Не само я виждам, но и я усещам. Ще се постараем да оправдаем доверието им. Сигурен съм, че стадионът ще бъде пълен още в първия ни домакински мач“, коментира още Станислав Генчев.

„От петте позиции, които търсим, реално с нито един още не сме се договорили. Има разговори с различни футболисти, но сами знаете, че един трансфер отнема време. Трябва да се договорим с клуба, ако има договор, ако е свободен с неговите агенти.

Не е толкова лесно да се направи един трансфер. Хубавото е, че има набелязани футболисти, с които се говори. Лично ние смятаме, че те ще ни бъдат от голяма помощ и отговарят на всички изисквания, за да бъдат футболисти на Левски“, сподели Станислав Генчев за трансферните планове на „сините“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker