Левски (София)

Левски представи проект за половин милион лева

По време на пресконференцията на Левски бе представена новата колекционерска фланелка по повод 110-годишнината на клуба. Идеята е на изпълнителния директор Даниел Боримиров, а в основата на проекта е отговорникът за маркетинга и управител на официалния магазин Виктор Викторов. Боримиров съобщи, че са изработени 8000 бройки, а мажоритарният собственик Наско Сираков разкри, че проектът е на стойност 500 000 лева.

„Искаме да представим на синята общност нещо, което съм сигурен, че не е правено в България. Изцяло благодаря на Даниел Боримиров, който даде идеята за тази фланелка и на Виктор Викторов, който действа с изработката. Синята общност дължи тази фланелка на тях. 110 години история, събрана в една фланелка. Фланелката е една с две лица“, заяви Наско Сираков.

„Радвам се, че имам честта да представя един проект, по който работим повече от 3 месеца. Идеята на цялата фланелка е на господин Боримиров. 110 години история в една фланелка. Искахме да се концентрираме върху историята на клуба. Извадихме любими моменти от цялата история на клуба“, сподели Викторов.

profittips-the best football tips

„Разбира се, това не са всички легенди и хубави моменти, но няма как да поберем всичко в една фланелка. Детайлите по нея са златното лого, което ще виждате през цялата календарна година, Л – емблемата на Левски, дизайнът е специално за тази фланелка, дизайнът е със златен цвят, какво подхожда на клуба.“

„Идеята на фланелката е да запалим всички малки левскари и всеки да може да разкаже на детето какво е изобразено. Докато правихме дизайнът на фланелката, осъзнах, че много малко отбори ще могат да се похвалят с такава история.“

„Следващото нещо, за което бяхме единодушни, че от другата страна трябва да бъде с червено у жълто, за да почетем първия отбор на Левски. Имаше варианти да сложим и други екипи от миналото, но всички сме съгласни, че в тази страна цветовете трябва да са посветени на феновете“, сподели Виктор Викторов.

„Попитахме левскарите какво значи Левски за тях с една дума. Думата любов спечели с 41%, изобразено е на левия ръкав. Феновете са най-важният фактор за Левски, без феновете Левски щеше да е нищо.“

„Кампанията „Левски е Вечен“ е изобразена, доста фенове може би не са я виждали от 2 години. Кампанията беше създадена на 9 февруари 2022, без да се знае, че ще стане най-успешната с историята на клуба. Благодарение на феновете тази кампания спаси Левски и Левски е вечен.“

„Фланелката ще бъде пусната онлайн днес (б.р. 10 април) в 19:14ч., а утре всеки може да я намери в официалния магазин. Това е една фланелка, не е мачова. Ще струва 110 лева, а детската ще бъде 99 лева. Надявам се всеки един левскар да оцени това, което сме направили. През тези 3 месеца над 90 човека се включиха в проекта. Ще има достатъчно количество за всеки. Имаме готовност за още бройки“, каза още Виктор Викторов.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker