Левски (София)ТОПФутбол

Левски ще има ново попълнение до часове

Левски до часове ще уреди второто си лятно попълнение. След като в началото на тази седмица „сините“ уредиха халфа Хасими Фадига, през следващата те ще подпишат и с бразилския полузащитник Дарлан.

Вчера 25-годишния играч официално разтрогна договора си с Гремио. От бразилския гранд потвърдиха новината. Той със сигурност преминава в Левски и се очаква днес да тръгне за България.

profittips-the best football tips

Въпреки че, вече е свободен агент, Гремио все пак ще получи процент при бъдеща продажба на футболиста, това твърдят медиите в Бразилия. Но не уточняват, какъв ще бъде той.
През този сезон Дарлан има само два мача за Гремио. Високият 170 сантиметра футболист стартира в един двубой в щатското първенство Гаучо 1. Бе на терена и в една среща от Серия А – при домакинската победа с 1:0 над Сантос на 16 април. Това е и последният мач, в който е участвал.
Бразилският полузащитник пристига на „Геренa“ по препоръка на Саид Ибраимов. Както е известно, предстои специалистът, който сега е в казахстанския Астана, да се присъедини към 26-кратните шампиони. Дарлан е гласен за заместник на Андриан Краев, тъй като националът вероятно ще бъде продаден в чужбина до затварянето на трансферния прозорец.
Интересното е, че Дарлан е един от десетимата играчи, които напускат Гремио. Причината е, че клубът иска да привлече нападателя Алексис Санчес, който за последно игра в Марсилия. Ръководството на бразилците се е решило на толкова много раздели, включително с Дарлан, за да се осигури бюджет за заплата на 34-годишнята чилийска звезда.

„Тема Спорт“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker