Левски (София)ТОПФутбол

Левски привлича Алекс Колев до дни?

Димитър Атанасов – агентът на Алекс Колев вчера е посетил „Герена“. Най-вероятно страните са водили преговори за трансфера на нападателя, но не е изключено негови клиенти да има в дублиращите отбори на сините и ЦСКА, които в сряда изиграха отложения мач помежду си, съобщи Дарик радио.

Нападателят е смятан за сигурен нов при столичани, но в битката за подписа му се включи и Ботев Пловдив, който предлага по-добри условия. Ключова роля може да има и новият треньор Станислав Генчев, който работи с Колев доскоро в Крумовград. Таранът стана голмайстор на първенството с 15 попадения, като неведнъж е заявявал, че иска да облече екипа на Левски.

Наставникът също бе на стадион „Георги Аспарухов“ за мача между дублиращите отбори. Освен него на „Герена“ бе и един от помощниците му – Дарко Тасевски. Живко Миланов не присъства. Двамата се радваха на огромен интерес от страна на присъстващите фенове. Съвсем скоро Генчев и щабът му трябва да бъдат официално представени на пресконференция.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker