Левски (София)Футбол

Левски приема Крумовград на „Герена“ в опит да продължи серията си от победи

Отборите на Левски и Крумовград се изправят един срещу друг в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион „Георги Аспарухов“ е с начален час 15:15.

От началото на пролетния дял и двата отбора демонстрират отлична форма и показват добра игра, като са в серия от три поредни победи. „Сините“ в момента са на четвърта позиция с актив от 44 точки, а тимът на Крумовград е седми с 33 пункта.

profittips-the best football tips

За столичани се очаква новото попълнение Евертон Бала да направи дебют за тима, след като картотекирането му е завършено успешно. Илиян Стефанов претърпя успешна операция на коляното и му предстои дълго възстановяване.

Гостите няма да могат да използват звездата Александър Колев, който е с натрупани картони и има наказание за един мач. Станислав Генчев няма да може да използва и бранителя Александър Георгиев.

Двата тима вече се изправиха един срещу друг през този сезон, като в мач от деветия кръг в Крумовград срещата завърши при равенство – 2:2.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker