Левски (София)Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Левски прилага щателни проверки за фалшиви билети за дербито

Левски публикува официална позиция относно пропусквателния режим за дербито срещу ЦСКА от 28-ия кръг на Първа лига. От „Герена“ обявиха , че хора без или с фалшиви билети няма да бъдат допускани, като ще има щателна проверка на контролните пунктове.

TribunaSofia.bg публикува текста на „сините“ без редакторска намеса:

„Във връзка с големия интерес към двубоя между „Левски“ и „ЦСКА-София“ в неделя, 7 април са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети.

profittips-the best football tips

На работна среща между СДВР, „ПФК Левски“ и „ПФК ЦСКА-София“ бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион „Васил Левски“. На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.

На входовете на стадиона ще бъде извършвана проверка за истиността на входните талони от представители на Eventim и икономическа полиция.

Входовете на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени в 12:45 часа.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker